Током протеклих недељу дана у породилишту Опште болнице Лесковацрођено је 36 беба.
19 девојчица и 17 дечака.

Срећним родитељима честитамо!

Најава догађаја

Акција добровољног давања крви у Високој пословној школи струковних студија

Тим Службе за трансфузију крви Опште болнице Лесковац ће дана, 24. новембра 2016. године извести акцију добровољног давања крви у Високој пословној школи струковних студија у Лесковцу. Акција ће бити изведена у школском ресторану у период од 10 до 12 часова.

Вести

Свечано обележавање годишњице Опште болнице Лесковац


Дана, 17. новембра 2016. године, Општа болница Лесковац свечано је обележила годишњицу свог постојања.

Болница у Лесковцу, званично је отворена новембра 1909. године. Током више од 100 година постојања, развоја и унапређења, болница данас послује као Општа болница Лесковац, покривајући Јабланички округ са више од 250.000 становника.

Свечаности су присуствовали градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, начелник Јабланичког управног округа Божидар Стојиљковић, донатори који помажу болницу, менажмент и начелници свих служби Опште болнице Лесковац.

На почетку је обављен је обилазак појединих служби и одељења болнице, након чега је представљена презентација о историјату, развоју и о болници данас , због упознавања донатора са радом помоћу њихових средстава.

Након говора градоначелника др Горана Цветановића и директора Опште болнице Лесковац др Небојше Димитријевића, директор је свим присутним донатрима уручио захвалнице за њихове великодушне и несебичне доприносе болници.

Директор, запослени и пацијенти Опште болнице Лесковац се и овим путем захваљују свима на урученим донацијама, које овој установи много значе.