Током протеклих недељу дана у породилишту Опште болнице Лесковацрођено је 36 беба.
19 девојчица и 17 дечака.

Срећним родитељима честитамо!

Најава догађаја

Акција добровољног давања крви у Електродистрибуцији - Погон Лесковац

Служба за трансфузију крви Опште болнице Лесковац у сарадњи са Клубом добровољних давалаца крви Електродистрибуције у петак, 23. септембра 2016. године, организује акцију добровољног  давања крви у погону у Лесковцу.

Акција ће трајати од 12 до 15 часова.

Вести

Посета главног координатора Радног тела за борбу против корупције у систему здравства

Дана, 21. септембра 2016. године , Општу болницу Лесковац посетио је главни координатор Радног тела за борбу против корупције у систему здравства, господин Марио Спасић.
Том приликом посетио је поједине Службе и одсеке болнице и одржао састанак са менаџментом, начелницима Служби и шефовима одељења ОБ Лесковац, упознавши све присутне са задацима горепоменутог Радног тела и нагласивши да ће свако коруптивно понашање у здравству бити санкционисано.
Министарство здравља Републике Србије оформило је Радно тело за борбу против корупције у систему здравства са задацима спровођења активности против корупције и злоупотреба, разматра притужбе пацијената, обавља координацију између Министарства здравља и здравствених установа у циљу сузбијања корупције и злоупотреба. Председник Радног тела је министар здравља асс. др Златибор Лончар, а као што је већ поменуто, главни координатор Марио Спасић.